Στη Ναύπακτο για επόπτευση έργων ο Γ. Βασιλειάδης και ο Ι. Συναδινός

Στη Ναύπακτο βρίσκονται από σήμερα (5/7) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Η επίσκεψή τους στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπάκτου «Παπαχαραλάμπειο» αφορά την επόπτευση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο γενικός γραμματέας θα ανακοινώσουν τα έργα εκείνα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ και ξεκινούν άμεσα.

Στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση και με αθλητικούς φορείς της περιοχής για να συζητήσουν για θέματα που τους απασχολούν. Από τη Ναύπακτο, θα ταξιδέψουν το βράδυ για την Πάτρα, καθώς θα παραστούν την Παρασκευή (6/7) στο 6ο Συνέδριο «Αναπτυξιακές Προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα» που διοργανώνει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα μεταβεί εν συνεχεία στη Σύρο, όπου θα δώσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το «παρών» στο ‘LG AegeanBall Festival’, το πασίγνωστο τουρνουά 3on3 που διοργανώνει ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης στο νησί του.

stokokkino.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί